Werken bij STULZ

Onze collega's

Maak kennis met jouw toekomstige collega's. Ze vertellen over hun werk en hun ervaringen. 

Werken bij STULZ
Onze collega's
Maak kennis met jouw toekomstige collega's. Ze vertellen over hun werk en hun ervaringen.

 

 

Collega's aan het woord

Collega aan het woord

Paul Driessen
Consultant Precision Cooling

“Met 20 jaar ervaring in ICT en Datacenters en na diverse functies (o.a. als productmanager), ben ik 2 jaar geleden bij STULZ Groep gestart. Als Internationaal Consultant werk ik aan de koeloplossingen voor grootschalige datacenterprojecten, samen met de collega’s van STULZ van over de hele wereld. De uitdagingen zijn grensoverschrijdend, en de samenwerking met (internationale) collega’s maakt het werk dynamisch en inspirerend. De complexe uitdagingen, het internationale karakter, het specialisme, de grote kennis binnen de organisatie en het (misschien een cliché) familie-gevoel zijn voor mij erg waardevol.”

Collega aan het woord

Mariëlle Band
Inkoop medewerkster

“Alweer 15 jaar werk ik bij STULZ “De tijd gaat snel als je het gezellig en naar je zin hebt”. Ik ben begonnen als Receptioniste/Telefoniste administratief medewerkster en nu al 1,5 jaar als Inkoop medewerkster, ik ben blij dat ik deze nieuwe uitdaging binnen STULZ heb gekregen.” 

Collega aan het woord

Eric Veltman
Accountmanager Datacenter koeling
"Na 40 jaar bij mijn vorige werkgever in de koeltechniek te hebben gewerkt, ben ik bij STULZ een nieuwe uitdaging aangegaan als accountmanager precisiekoeling. In de twee jaar dat ik daar werk, heb ik geweldige collegiale ondersteuning ervaren die mij in staat stelt om zowel commerciële als technische uitdagingen op een professionele manier aan te pakken."

Collega aan het woord

Pieter van Polanen
Service Support Engineer
"Ik werk nu bijna 30 jaar bij STULZ en in die jaren heb ik het bedrijf zien evolueren tot een van de marktleiders in datacenter klimaatbeheersing. Samen met een geweldige groep collega's heb ik alle gelegenheid gehad om daar via verschillende functies aan bij te dragen."

Collega aan het woord

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager

Head of Global Social Media

"In de bijna 10 jaar dat ik bij STULZ werk heb ik de kans gehad om mezelf op verschillende manieren te ontwikkelen. Kansen zowel lokaal als wereldwijd kwamen langs. Ik voel de steun van elke STULZ-medewerker als het gaat om jezelf zijn en samen kunnen we alle verschillende uitdagingen aangaan zoals ze komen".

Collega aan het woord

Bert Leffers
Senior sales engineer

Bevochtiging

"De open bedrijfscultuur die bij STULZ heerst, biedt mij de vrijheid en motivatie die ik nodig had om creatieve oplossingen te bedenken voor complexere vraagstukken. STULZ heeft mij, in de ruim 15 jaar dat ik hier werk, de mogelijkheid geboden om mij verder te ontwikkelen op het gebied van bevochtiging en adiabatische koeling om ervoor te zorgen dat onze klanten in een veilige en gezonde leef- en werkomgeving kunnen verblijven met een zo klein mogelijke impact op het milieu."

Collega aan het woord

Dirk-Jan Hertzberger
Service monteur
"Ik ben het type persoon dat de dagelijkse uitdaging zoekt.
Het werk dat ik doe is heel gevarieerd, van onderhoud tot het in bedrijf stellen en afstellen van nieuwe installaties, maar het leukste vind ik het repareren van installaties, zoals het vervangen van een compressor of het aanpassen van een installatie. Noem maar op, het werkt en de klant is tevreden, de installatie functioneert weer goed en ik ga met een tevreden gevoel naar huis. En vergeet niet dat je elke dag leert en daar gaat het tenslotte om."

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures binnen STULZ? Meld je dan direct aan voor onze job alert en je krijgt een mailtje wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar komt. 

Open sollicitatie

Kan je de gewenste vacature niet direct vinden, maar zou je toch graag bij ons willen werken? Dat kan! Stuur een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Open sollicitatie
Kan je de gewenste vacature niet direct vinden, maar zou je toch graag bij ons willen werken? Dat kan! Stuur een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Volg ons op social

CONTACT

Jacobus Ahrendlaan 3
2132LP Hoofddorp
Nederland

+31 (0) 20 545 11 11
info@stulz.nl

OVER ONS

Sinds de oprichting in 1959, is STULZ GROEP BV gespecialiseerd in high-end oplossingen voor klimaatbeheersing. Vanaf het begin van de onderneming wordt het bedrijf gekenmerkt door intensief contact met haar klanten, een innovatief karakter en een pionier in de introductie van de airconditioning in Nederland. STULZ is dé technologie leider in klimaatbeheersing en service.