Studenten en stage

STULZ is er ook voor studenten, wij leren graag van jou. Bij STULZ, heb je de mogelijkheid om het werken te combineren met een leerzame stage. Wij staan open voor alle soorten studenten en disciplines, neem contact met ons op via onderstaande knop om de voorwaarden te bespreken. De stages zijn onderverdeeld in theoretische fases, waarbij je colleges en lessen volgt aan de desbetreffende school/universiteit en STULZ het praktische gedeelte ondersteund. Als je hoopt op een leerzame en succesvolle stage/leertijd bij ons bedrijf, is het altijd vereist om over de juiste referenties te beschikken. Wat voor ons nog belangrijker is dan goede cijfers is een goede algemene ontwikkeling, plus sociale en / of persoonlijke betrokkenheid

Studenten en stage

STULZ is er ook voor studenten, wij leren graag van jou.

 

Bij STULZ, heb je de mogelijkheid om het werken te combineren met een leerzame stage. Wij staan open voor alle soorten studenten en disciplines, neem contact met ons op via onderstaande knop om de voorwaarden te bespreken.

 

 

De stages zijn onderverdeeld in theoretische fases, waarbij je colleges en lessen volgt aan de desbetreffende school/universiteit en STULZ het praktische gedeelte ondersteund.

 

Als je hoopt op een leerzame en succesvolle stage/leertijd bij ons bedrijf, is het altijd vereist om over de juiste referenties te beschikken. Wat voor ons nog belangrijker is dan goede cijfers is een goede algemene ontwikkeling, plus sociale en / of persoonlijke betrokkenheid

 

Ik wil op stage bij STULZ, wat nu?

Wil je de theoretische kennis die is opgedaan in je opleiding in de praktijk brengen door het volbrengen van jouw stage bij STULZ in Hoofddorp?

Stuur ons een korte motivatie met vermelding van de exacte ingangsdatum van de stage, het doel van de stage, de verwachte werkzaamheden en andere aspecten die belangrijk zijn voor jouw stage. Het is voor ons belangrijk om precies te weten wat je nodig hebt om te leren, zodat we intern kunnen nagaan of wij jou een relevante stage kunnen bieden.

Wij streven ernaar om studenten tijdens hun stage met de nodige aandacht te voorzien en op te leiden met hoge kwaliteitsnormen, en om deze reden is het aantal plaatsen beperkt, we willen je ten alle tijden de juiste en volledige aandacht geven.

Neem contact met ons op via onze contactpagina. Je kan ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, aan jou de keuze.

Open sollicitatie

Kan je de gewenste vacature niet direct vinden, maar zou je toch graag bij ons willen werken? Dat kan! Stuur een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Open sollicitatie

Kan je de gewenste vacature niet direct vinden, maar zou je toch graag bij ons willen werken? Dat kan! Stuur een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Volg ons op social

CONTACT

Jacobus Ahrendlaan 3
2132LP Hoofddorp
Nederland

+31 (0) 20 545 11 11
info@stulz.nl

OVER ONS

Sinds de oprichting in 1959, is STULZ GROEP BV gespecialiseerd in high-end oplossingen voor klimaatbeheersing. Vanaf het begin van de onderneming wordt het bedrijf gekenmerkt door intensief contact met haar klanten, een innovatief karakter en een pionier in de introductie van de airconditioning in Nederland. STULZ is dé technologie leider in klimaatbeheersing en service.